Mäbu el divendres 22 de juliol a les 23h

Mabu 1 Mabu

MäBU en Concert a La Fada Ignorant

8_porta

MäBU en concert per primer cop i amb moltes ganes a La Fada Ignorant

Venda anticipada a La Fada Ignorant i a La Llibreria La Puça/Rebost del Padrí
Aforament Limitat

Mabu és una banda formada a Madrid l’any 2009 per la cantant i compositora Maria Blanco Uranga al costat del músic i productor Txarlie Solano i el percussionista César Ungla.

Amb tres discos publicats fins ara per el segell Warner Music Spain («Hallo_EP» 2010, «Buenos dias» 2011 i «Detrás de las luces» 2013) i més de sis anys d’intens treball tant en xarxes socials com en el circuit nacional de sales de concerts s’han convertit en un dels grups de referència a l’hora de construir ponts entre la música independent i el «mainstream». Prova d’això són les gravacions i actuacions en directe que els han portat a col·laborar amb artistes tan dispars com Vega, Rayden, Marwan, Marlango o Luz Casal.

BONAVENTURA és el títol del seu nou disc que es publicarà a la tardor del 2016 i que es troben presentant a manera d’avançament, en format acústic, per les principals ciutats d’Espanya i Andorra fins al pròxim

MäBU es una banda formada en Madrid en el año 2009 por la cantante y compositora María Blanco Uranga junto al músico y productor Txarlie Solano y el percusionista César Uña.

Con tres discos publicados hasta la fecha por el sello Warner Music Spain (“Hallo_EP” 2010, “Buenos Días” 2011 y “Detrás de las luces” 2013) y más de seis años de intenso trabajo tanto en redes sociales como en el circuito nacional de salas de conciertos se han convertido en uno de los grupos de referencia a la hora de construir puentes entre la música independiente y el “mainstream”. Prueba de ello son las grabaciones y actuaciones en directo que les han llevado a colaborar con artistas tan dispares como Vega, Rayden, Marwan, Marlango o Luz Casal.

BUENAVENTURA es el título de su nuevo disco que se publicará en otoño del 2016 y que se encuentran presentando a modo de adelanto, en formato acústico, por las principales ciudades de España y Andorra hasta el próximo