GAL GO diumenge 26 de febrer a les 19h

GAL GO GAL GO

Gal Go en concert a La Fada Ignorant

Entrada Lliure / Taquilla Inversa / Pay After Show

Gal Go es el projecte musical de Ignacio Czornogas Salvadores productor musical multi-instrumentista, nascut a Buenos Aires (ARG) inquiet per naturalesa, va créixer envoltat de música i instruments. Va començar a tocar en viu als 12 anys la guitarra en una banda de rock. El 2008 va descobrir el saxofon i va formar amb la seva germana, l’actriu Cecilia Czornogas, els Germans McKenzie, projecte amb el qual va gravar diversos discos i es va presentar en els millors escenaris d’Argentina i van fer tours per Perú i Europa.

És autor de la música original de dues sèries de TV dirigides per Martín Piroyansky (Tiempo Libre i Bar San Miguel) i de tres obres de teatre, dirigides per Cristian Drut (entre elles Atentados contra su vida, estrenada al CC. Sant Martín) , també va realitzar música original per ràdio i cinema.

A més, va gravar i va tocar en viu amb grans exponents d’Argentina com Banda de Turistas, Morbo y Mambo, Les Mentettes, Yataians, Mompox, Nairobi, Francisca y los exploradores, Tomás Aristimuño, Surfistas del Sistema, Los Animales Superforros i molts més i internacionalment amb Mad Professor, Time for T (UK) Jeremy Joyce, Jordan Lee (USA) i més.

El 2015 va estar de gira 6 mesos per Europa amb Marina Fages, on van tocar més de 50 shows, en tot tipus d’escenaris i festivals, i enmig de la travessia, va produir un EP del seu projecte Galgo & Kiki.

Va passar l’últim estiu a Lóndres, on va començar a produir el seu pròxim disc i va col·laborar amb diferents artistes Anglesos (King Krule, Flamingods, Time for T i més) tocant molts shows, incloent Shambala Festival i Green Man Festival amb Unknown Mortal Orchestra (USA).

Acaba de llançar el seu nou projecte solista, GAL GO i a l’abril de 2017 començarà un tour de llançament per Europa.

El movimiento se hizo sonido, empezó en las afueras de una pequeña ciudad en Noruega, con un beat y un sample de quena, estaba de gira por Europa, viajando en un peugeot azul eléctrico del ’96, con un poco de ropa, varios instrumentos, computadora y micrófonos; en los ratos libres, dónde encontraba un espacio armaba el estudio y seguía produciendo música.

Seis meses más tarde se iba el 2015 y estaba de nuevo en Buenos Aires, el impulso viajero seguía adentro mío y terminé de grabar mientras mudaba el estudio por la ciudad, la mayoría de la música nació de improvisaciones, y ahí estaban atentos los micrófonos, inclusive las letras salieron así, la forma llegó luego.

Una nueva estética tomo forma intuitivamente, con influencias folklóricas de Argentina y de África, Hip-Hop, Jazz y Electrónica; sumándole la calidez e imperfección de mi voz y de los instrumentos que tenía cerca; lo que suena es para mi una instantánea de este momento de mi vida.

Ignacio CZ