Anglada Cerezuela divendres 17 de març a les 23h.

 

Anglada Cerezuel portada carolina-cerezuela1a-a carolina-cerezuela-ep2z-z

Anglada Cerezuela presenten «Manzana de Caramelo» a La Fada Ignorant

8_porta https://www.ticketea.com/entradas-concierto-anglada-cerezuela-en-andorra-la-fada-ignorant/?tktsrc=trending

Jaume Anglada i Carolina Cerezuela es sorprenen cantant junts i acaben gravant el seu primer àlbum: Manzana de caramelo, que també és el primer single ja està disponible a totes les plataformes digitals. Poc sabien l’un de l’altre abans de la seva trobada fortuïta «Tot va començar amb una cançó», explica Anglada. «Una amiga comuna em va demanar que escrivís una cançó per Carolina per una causa benèfica. Vaig compondre ‘El lápiz está en tus manos’ «. Vaig anar a casa a cantar-li com de manera espontània Carolina es va posar a cantar amb mi. Em va preguntar si tenia més cançons. La primera que li vaig presentar va ser ‘Manzana de caramelo’, el tema punt de partida d’aquesta història »

«Manzana de caramelo», el primer àlbum de Jaume Anglada i Carolina Cerezuela, que sortirà a la venda a primers de març, amb cita la veu natural, senzilla, directa i dolç de Carolina i la veu i la guitarra de Jaume, amarats d’aquest estil tan seu forjat al llarg dels seus vint anys de carrera i en els que ha gravat vuit discos de rock «angloamericà», sota l’influx notable d’Elvis, Bob Dylan, Bruce Springsteen o Van Morrison i també el lirisme de cantants-compositors espanyols, sobretot de Joaquín Sabina i de Quique González.

La alacantina Carolina Cerezuela, actriu de teatre i de televisió en una infinitat de sèries, revela ara la seva passió per la música i una veu real que canta dolça i bonic. «Jaume m’ha permès sempre el caprici de poder triar les cançons que em feien sentir alguna cosa i a més poder canviar frases, paraules. Ha estat molt obert i m’ha deixat que jo les senti com meves».

«Manzana de caramelo» és així mateix un disc preciosista de cançons de duo, de veus mediterrànies, amb arranjaments molt orgànics, sense escarafalls, ni efectes especials. La instrumentació és bàsica (bateria, baix, guitarres i pianos harmònics i melodiosos) a la qual en alguns temes acompanyen vents i metalls subtils i elegants.

«Manazana de caramelo», gravat per José María Rosillo, amb músics molt propers al so Anglada (Toni Jurado, Maqui Hernández, Santi Comet, …), amb cura, amb aquesta delicadesa subtil de no aclaparar les melodies, les dues veus, les cançons, les lletres, les harmonies brillen per si soles.

 

Jaime Anglada y Carolina Cerezuela se sorprenden cantando juntos y terminan grabando su primer álbum: Manzana de caramelo, que también es el primer single que estará disponible en todas las plataformas digitales el 19 de Febrero. Poco sabían el uno del otro antes de su encuentro fortuito “Todo comenzó con una canción”, cuenta Anglada. “Una amiga común me pidió que escribiera una canción para Carolina por una causa benéfica. Compuse ‘El lápiz está en tus manos’”. Fui a su casa a cantársela y como de manera espontánea Carolina se puso a cantar conmigo. Me preguntó si tenía más canciones. La primera que le presenté fue ‘Manzana de caramelo’, el tema punto de partida de esta historia”

“Manzana de caramelo”, el primer álbum de Jaime Anglada y Carolina Cerezuela, que saldrá a la venta a primeros de marzo, concita la voz natural, sencilla, directa y dulce de Carolina y la voz y la guitarra de Jaime, empapados de ese estilo tan suyo forjado a lo largo de sus veinte años de carrera y en los que ha grabado ocho discos de rock “angloamericano”, bajo el influjo notable de Elvis, Bob Dylan, Bruce Springsteen o Van Morrison y también el lirismo de cantantes-compositores españoles, sobre todo de Joaquín Sabina y de Quique González.

La alicantina Carolina Cerezuela, actriz de teatro y de televisión en un sinfín de series, revela ahora su pasión por la música y una voz real que canta dulce y bonito. «Jaime me ha permitido siempre el capricho de poder elegir las canciones que me hacían sentir algo y además poder cambiar frases, palabras. Ha sido muy abierto y me dejado que yo las sienta como mías”.

“Manzana de caramelo” es asimismo un disco preciosista de canciones de dúo, de voces mediterráneas, con arreglos muy orgánicos, sin aspavientos, ni efectos especiales. La instrumentación es básica (batería, bajo, guitarras y pianos armónicos y melodiosos) a la que en algunos temas acompañan vientos y metales sutiles y elegantes.

“Manzana de caramelo”, grabado por José María Rosillo, con músicos muy próximos al sonido Anglada (Toni Jurado, Maqui Hernández, Santi Comet,…), con mimo, con esa delicadez sutil de no abrumar las melodías, las dos voces, sino de arroparlas, de enaltecerlas.. Las canciones, las letras, las armonías brillan por sí solas.