17.6.2016 – Jordi Ninus en acústic a les 23h.

Jordi Ninus gira París jordi ninus guitarra i barret jordi ninus braços creuats

 

Jordi Ninus presenta el seu segon treball «PARÍS» en acústic

Entrada 6€ Aforament Limitat

Venda anticipades a La Fada Ignorant

Després de 12 anys com a bateria del grup de rock Rembrandt42 (antigament anomenat sexage), Jordi Ninus (Cardedeu, 1982) decideix començar aquest projecte en solitari. Un projecte que neix de la necessitat bàsica d’expressar i compartir. Un projecte que parteix d’idees senzilles i que pretén explicar i compartir vivències, històries, sentiments i emocions d’una manera directa i empàtica.

El viatge musical de Jordi Ninus va començar l’any 2014 amb el disc Camina (Música Global) i la segona parada l’ha dut a la capital del país veí: París (Música Global, 2016). Un trajecte pop-rock d’autor que va sortir a la llum al mes de març.

Un pop-rock melòdic amb detalls folk i country tracen la musicalitat del nou disc de Jordi Ninus, París (Música Global, 2016). Enregistrat a l’estudi La Vall, de Santa Eulàlia de Ronçana, el segon disc del barceloní afincat a Cardedeu

L’àlbum retrata la vida en parella, els moments més dolços i també els reptes i les adversitats que implica la convivència. Prova d’això és la primera cançó que ha presentat, el senzill «Junts», que es pot escoltar a través de la plataforma Spotify: