Oriol Barri el dijous 18 d’agost a les 23h

Oriol Barri AngelOriol Barri en acústic

Concert d’Oriol Barri en solitari a La Fada Ignorant

Entrada 6€

Per tercera vegada tindrem el gustasso a La Fada Ignorant d’un gran músic i millor persona i molt estimat, Oriol Barri!!!!

Oriol Barri és un jove músic i compositor nascut al barri d’Horta. Després de molt d’anar i venir pel món de la música es va decidir a gravar algunes cançons que tenia recopilades. El resultat és Nosaltres (Right Here Right Now, 2015), un disc publicat gràcies a una sorprenent campanya de micromecenatge. El cantautor proposa un recorregut musical a partir de vivències personals i que té moltes referències musicals, que parteixen de la cançó d’autor i del folk, però on apareixen altres aromes com les del pop o la rumba. Nominat entre els 10 millors discos d’autor del 2015 als Premis Enderrock,

NOSALTRES

NOSALTRES és el primer disc d’Oriol Barri, tot i que no sembla un àlbum de debut. Nosaltres està compost per 11 cançons molt madures i treballades que es mouen per universos absolutament diferents els uns dels altres.
Es tracta d’un treball disc forjat gràcies a les moltes experiències, etapes i influències de cada dia i en què cada amic, familiar o persona anònima que s’ha creuat pel camí ha fet possible -directa o indirectament- la creació de les idees que hi figuren. Nosaltres, però, també fa referència a la tan necessitada unió, a l’amor, a donar-nos les mans i continuar junts en aquest món cada cop més individualista.

Intens. L’oient és transportat per una muntanya russa musical i emocional. Tots els estils hi tenen cabuda, des del rock energètic, la rumba festiva o el reagge fins la més íntima música d’autor a guitarra i veu, passant pel pop anglès i el folk americà.

Amb el suport de Carlos Monfort a la producció i els arrajaments i en Manel Pedrós d’enginyer de so, ho han combinat amb uns espais amb sons ambientals, violoncel, violins, guitarres i vents, que mouen qui ho escolta per tot tipus de paisatges i sonoritats.

L’element aglutinador, però, és la veu preeminent de l’autor, carregada d’expressió i emotivitat i unes lletres treballades al mil·límetre que es converteixen en un dels pilars fonamentals del disc.