Roger Argemí presenta «Un Nou Sentit» el divendres 19 d’agost a les 23h

Roger Argemí cartell

Roger Argemí presenta «Un Nou Sentit»
Entrada 5 eurillos Aforament Limitat

El panorama musical català té un nou talent que presenta amb molta força el seu primer treball discogràfic i per primer cop s’estrena a La Fada Ignorant. Es tracta de l’igualadí Roger Argemí, un jove de 18 anys que estrena el disc Un Nou Sentit, composat i interpretat íntegrament per ell.

Un nou sentit és un treball que inclou deu cançons d’estil eminentment pop, amb un segell molt personal, juvenil, fresc i eclèctic i d’influències molt variades que van des de l’indie fins a l’R&B. Les cançons, que giren al voltant de temes emotius, parlen d’aquells sentiments que moltes vegades només es poden explicar a través de la música.

El disc ha estat produït musicalment per Ramon Hernández, de Margarett, i ha comptat amb la direcció i producció executiva de Carles Gómez, de Lexu’s, a través del segell Crea Music.