PAINOMI presenta «PODRIA SER PITJOR, PODRIA PLOURE» el divendres 30 de setembre a les 23h.

painomi-2

Processed with VSCO with c7 preset

 

Processed with VSCO with c6 preset

 

Painomi presenta «Podria Ser Pitjor, Podria Ploure» per primer cop a La Fada Ignorant
Entrada 4 eurillos

Nosaltres som les Painomi. Quatre noies sota el nom d’unes postres japoneses que des de fa quatre anys s’ha convertit en l’aliança del nostre grup musical. La nostra proposta és una mica peculiar, podríem definir-la com a pop-folk amb tons clàssics i ritmes tribals.
La base de la formació consta de dues veus, piano i violí, combinat amb percussions, guitarres, sintetitzadors i altres instruments. Proposem dos tipus de directes: acústic i elèctric.
Els directes acústics són presentats amb la formació habitual; nosaltres quatre. A diferència dels directes elèctrics on ens solen acompanyar tres músics més per donar un altre tipus de cos a la nostra música.
Durant aquest últims anys hem estat treballant amb una primera proposta musical que vam realitzar al 2013, “Estimat convidat”. Un disc format per 10 temes senzills, innocents, coherents amb l’edat que teníem al enregistrar-lo. Vam gravar-lo als estudis de Casa Font Records Música, sota la producció musical d’Oriol Farré.
Durant els dos anys següents vam poder gaudir d’aquest projecte i presentar-lo en més de 60 concerts arreu de Catalunya. També va tenir una bona rebuda a programes de ràdios com RAC 105, Catalunya Ràdio, RNE 4, Ràdio Estel, Porgrama Xtrems i ràdios locals entre d’altres.
Durant el mateix 2013 vam poder comptar amb una entrevista a la revista de música catalana Enderrock, vam fer una petita actuació al programa Divendres de TV3 i el programa d’Info K va emetre un reportatge sobre la presentació del nostre disc.
Aquest últim any hem enregistrat un nou projecte, “Podria ser pitjor, podria ploure”. Es tracta d’un recull de 10 temes propis en català, que intenten ser un mirall d’experiències quotidianes, totes d’un caire desafortunat. La particularitat d’aquestes lletres és que ja siguin històries verídiques personals o històries inventades, són permeables a totes les
persones, per tant és un convit a reviure vivències i emocions amb la nostra companyia.
Amb aquest projecte volem obrir una nova etapa, acomiadant amb nostàlgia un primer treball. Aquest àlbum compta amb composicions més treballades, nous sons i ritmes més propers. Aquesta vegada hem intentat que el disc sigui una única història i que totes les cançons puguin ser complementades les unes amb les altres, com si un fil conductor les unís.
El nou projecte ha estat gravat als estudis de Can Pardaler i Blind Records sota la producció musical de Marc Cros així com de David Rosell i Valen Nieto. Amb la nostra formació acústica habitual i diferents col·laboracions, entre elles la d’en Pere Jou (Quart Primera).
Pensem que Painomi és un projecte diferent, tant per les nostres composicions com per les idees que s’amaguen darrera les lletres; es tracta d’un grup format exclusivament per noies, que busquem uns directes seriosos però íntims, on despullem l’ànima del grup amb temes propis i ho acompanyem de versions.
Una de les versions va ser guanyadora en el darrer concurs dels
Amics de les Arts “Amics Versions II” “ciència-ficció”.