Daniel Higiénico presenta «Club Columbia» el divendres 14 d’octubre a les 23h

cartell-daniel-higienico-club-columbia

Daniel Higiénico presenta «Club Columbia»

 

8_porta

Daniel Soler, més conegut com Daniel Higiénico, va nèixer a Barcelona l’any 1960. És un artista polifacètic que destaca fonamentalment com a cantant, actor i compositor, i ara també com a escriptor. Va passar gran part de la seva vida a Palma de Mallorca, on va començar la carrera musical el 1990.

Daniel és un artista pràcticament inclassificable; els seus temes destaquen per unes lletres enginyoses, políticament incorrectes i irreverents i pel seu radical eclecticisme musical. En moltes ocasions les seves actuacions s’acosten més al teatre que a la cançó.

Daniel Higiénico presenta el seu nou llibre: Club Columbia: 50 microthrillers. 50 microrelats de gènere negre amb finals sorprenents. Daniel ens oferirà un concert en solitari i una lectura teatralitzada d’alguns d’ells.