Wednesday Lips en concert dissabte 15 d’octubre a les 23h

cartell-lafada-wednesdaylips_15-10-2016

Wednesday Lips ens avança les cançons del seu pròxim disc: Cançons per fer i desfer.
Preu de les entrades: anticipada 5 €, taquilla 7 €. Places Limitades

Wednesday Lips és una banda que va néixer el 2007 entre Lleida i Barcelona, i que recupera el so melòdic amb un gran protagonisme de la veu femenina dels 90. Albert Gilabert (guitarra) i Mónica Guiteras (veu) van ser els que van emprendre aquesta aventura, tot i que el projecte va prendre forma amb l’arribada de Pol Alonso (bateria) i tebi Fillol (baix).

CANÇONS PER A FER I DESFER
En aquest quart disc d’estudi, el primer en català, la seva llengua materna, Wednesday Lips continuarà explicant històries des de prop, posant l’accent en la importància de la quotidianitat i les coses petites, però apropant-també, com ja ho va fer en l’anterior disc, a la crítica social ia les emocions que deixen de ser només individuals per a ser també col·lectives. Amb Cançons per fer i desfer, Wednesday Lips camina cap a una música que permet viatjar dins i després tornar a fora, compartir el que ens fa emocionar i el que ens mou.

Per primera vegada en la seva carrera, oferiran una sèrie de concerts d’avançament de les cançons que formaran part d’aquest proper disc que veurà la llum a principis del 2017, compartint el procés de creació i d’evolució de les cançons amb el públic. Cançons per fer i desfer serà això, cançons que evolucionen, que interactuen, que resisteixen i canvien per adaptar-se, i Wednesday Lips ens vol fer partícips.