Daniel Cros dissabte 26 de novembre a les 23:30h

daniel-cros-entrevista-1

Un piano, una guitarra, una veu

Daniel Cros torna a Andorra. En aquesta ocasió, es pujarà a l’acollidar escenari del café-teatre la Fada Ignorant, ubicat a la capital, per presentar les noves cançons que conformen el seu darrer disc.

Les composicions han estat fetes en col·laboració amb diversos homòlegs americans. Així, tocarà «No más canciones tristes», que ha fet juntament amb Medellín Alejo García; «Suéltame pasado» tocada amb l’argentí Pablo Grinjot, «Jamás me curaré», amb la cantant de Mèxic Zaira Franco; i, entre altres, cantarà també « Meus olhos», melodia creada en col·laboració amb Sylvia Patricia, de Salvador de Bahia.

A diferència de CD’s anteriors, concebuts des del piano, el nou disc està construït al voltant de la guitarra acústica i combina una sonoritat llatinoamericana amb aires propers al folk-rock. Dissabte vinent, però, estarà acompanyat per la guitarra i el piano.

¡Atención! Las anticipadas han salido ya a la venta. Hay un cupo limitado de 10 entradas a 7€ con el CD «No Más Canciones Tristes»Anticipadas:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-daniel-cros-lafada/