Robert Poch dissabte 14 de gener 2017 a les 23h

robert_poch_portada_disc

Robert Poch en acústic a La Fada Ignorant

Desprès de molts anys acompnyantaltres músics i cantants, Robert Poch de Vilassar de Dalt es decideix a publicar les seves pròpies cançons al seu primer disc, anomenat Tot Anirà Bé, un títol que ja és tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un àlbum que vol donar una mica d’esperança a tothom que estigui passant per un moment complicat.

Es considera un romàntic i per això ha decidit treure el seu primer treball en format CD. «Tot Anirà Bé» es un recull de cançons escrites i composades per ell mateix. A més reconeix  que ha fet, gairebé tots el papers, de la banda.

Format com a músic a l’Escola de Música de Badalona, en Robert té referents de tot tipus, des dels Beatles més tradicionals, fins a artistes més actuals con la Judith Nedderman. Són alguns dels referents d’un cantautor que, desprès de molt temps, a decidit posar-se al altre cantó i treure disc en solitari:

«Tot Anirà Bé» no només es el nom del disc, sinó que també és el d’una cançó que segons en Robert ha estat un reflex del que ha estat el seu disc i de l’optimisme que desprèn.