Vol Menor + El Cantaitor + Txus Pareras dissabte 15 d’abril a les 23h

vol menor voll menor  el cantaitor el placer de no ser nadie El cantaitorTxus ParerasTxus Pareras

Vol Menor + El Cantaitor + Txus Pareras junts a La Fada Ignorant

 

“Vol Menor” és el projecte personal de Carles Cuxart, músic d’autor pop/folk, amb certa reminiscència naïf. Cançons nues cantades amb el cor, tocades amb piano i guitarra acústica. Cançons que parlen de la vida; de les coses bones i dolentes que aquesta ens porta a cada moment, lletres plenes d’innocència tot i la duresa dels temes que ens parlen molt sovint… A l’escenari, “Vol menor”, defensa sol o en format trio (bateria i baix) un repertori extens i ple de sensibilitat, combinant el piano i la guitarra, un joc on la seva veu hi juga un paper fonamental creant una atmosfera íntima i acollidora entre ell, les seves cançons i el públic… Compositor de moltes cançons, el fan ser un músic especial i treballador, que demostra que estima la música i el somni de la seva vida. http://www.volmenor.com

«El Cantaitor» Aitor Belacortu, d’Aranda del Duero, comença el seu projecte personal El Cantaitor el 2007 a Barcelona, amb la necessitat d’explicar situacions de carrer, quotidianes, de gent normal… però des d’un enfocament literari, embolicant-les amb històries properes, iròniques, amb humor, o revestint-les de poesia, segons convingui. Una bona oportunitat d’escoltar bon blues, rock i swing, fusionats amb la música d’autor, rumba, tango …… tot això amb molt bon humor i amb naturalitat! http://www.elcantaitor.com/

«Txus Pareras» neix a Palafrugell, als 8 anys va agafar la seva primera guitarra clàssica i de forma autodidàctica i amb algun mestre a les 6 cordes, va començar la seva aventura. Als 13 arriba a les seves mans la primera guitarra elèctrica i amb ella s’embarca fins als 29 en diversos grups i estils de música. Tot això li serveix per emplenar-se de recursos i tornar als seus principis, començant així el seu primer projecte en solitari amb una maqueta anomenada “Seres Animales”. Lletres compromeses i una mescla d’humor és el que acompanyen fidelment totes les cançons d’aquest cantautor. https://www.txuspareras.com