Abel Jazz presenta ‘Érase un hombre a un piano pegado’ dissabte 19 d’agost a les 23.30h

 

 

Abel Jazz presenta el show, concert – monòleg ‘Érase un hombre a un piano pegado’
Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Abel Jazz de Barcelona és sinònim de versatilitat artística i musical. Un creador incansable obstinat a viure fent el que més li apassiona al món. Un treballador de l’art de l’entreteniment, tal com ell es defineix.
Va editar el seu àlbum debut amb 19 anys i va col·locar el seu primer single, ‘Tus Besos’, al capdamunt de la llista d’èxits de Cadena 100. Posteriorment, Abel Jazz ha treballat com a compositor i productor musical per a nombrosos artistes abastant múltiples estils (pop , rock, metall, flamenc, rap, dance, música electrònica) i en tots ells aconsegueix nedar com un peix a l’aigua. Així mateix, ha realitzat destacats projectes per a cinema, publicitat, videojocs, ràdio i televisió.
Molt implicat en tasques de formació (professor de Producció Musical, Piano Modern, harmonia), el seu canal de YouTube ha superat les 500.000 visites i compta amb milers de seguidors a tot el món.
El seu talent ha aconseguit cridar fins i tot l’atenció de grans estrelles com Alejandro Sanz, que va destacar personalment al seu twitter i web oficial la versió que Abel Jazz va fer de ‘Camino de Rosas’ a capel.la.

El polifacètic artista ens explica la història de la música des d’un punt de vista molt especial. La recorre amb la seva veu i en companyia d’un piano, s’acosta a Mozart, David Guetta, Louis Armstrong, Eros Ramazzotti o Prince entre molts altres. A més, inclou curiositats sobre l’origen de la música i els seus canvis tecnològics fins arribar als nostres dies d’Internet i Youtube.