Miquel Abras presenta ‘La Vida en un Sospir’ dissabte 14 d’octubre a les 23.30h

Miquel Abras

Miquel Abras en acústic a La Fada Ignorant

10_porta Venda anticipada a La Fada Ignorant a partir de les 19h

Miquel Abras
Després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i 3 anys sense treure un nou disc, Miquel Abras ens presentarà «La Vida en un Sospir», el seu sisè treball discogràfic d’estudi.
Abras és un dels artistes puntals del nostre país. Amb la seva veu trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris, el cantant empordanès ha actuat en programacions de prestigi com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona, el Festival de Cap Roig, el Festival de Guitarra de Bcn, el Festival Acústica de Figueres, el Festival Barna Sants, el Festival Sons del Món, el Senglar Rock…. També ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4.present