Joel Reyes dissabte 11 de novembre a les 23h

toni fdez i joel reyes Joel Reyes Joel reyes JoelReyes Promo2

Joel Reyes en acústic

8_porta

Dins la segona part del RESPIRATOUR. Aquest serà un concert especial ja que Joel atacarà un repertori diferent amb temes de tots els seus discos, tant amb Malacabeza com en solitari, amb versions diferents d’alguns dels temes menys habituals en el seu repertori. Un concert imprescindible.

La confirmació del so i la forma de fer de Joel Reyes arriba amb ‘Respira’, el seu nou disc. Una declaració d’intencions i el seu treball més madur i encertat fins ara. 13 cançons que li reafirmen com un dels compositors més inspirats en els terrenys del cantautor rock o del rocker amb tints de songwriter.

A ‘Respira’, Joel Reyes es reafirma com rocker amb aires de cantautor o com a cantautor amb tints rockers. L’ex Baked Beans, originari de Tarragona, estableix, de forma definitiva, quines són les seves cartes com a solista i apunta precís en una diana que domina a la perfecció. Lletres extretes de l’autoconeixement enllaçades amb els sons bàsics del rock de tota la vida, des del cantautor elèctric a les guitarres més furioses, des del rock fronterer al country folk més càlid, Joel probablement ha aconseguit el seu disc més inspirat.

Gravat en els estudis Acme (Miranda, Astúries) amb Miguel Herrero als comandaments, Reyes ha comptat amb la col·laboració de Nadia Álvarez, veu a ‘Aprender de ti’, un dels temes més optimistes de l’àlbum, així com amb Cristina Merino, al costat de la que signa la suau i íntima ‘Guerra y Paz’.

No falten les afilades guitarres de Paco Salazar o Nacho Mur, o la ja habitual presència de Diego Galaz amb un frenètic violí en clau meridional a ‘Carnaval’, la cançó que obre el disc.