Rafa Pons tanca la gira del seu primer disc en directo ‘Hambre de Balón’ dissabte de març 2018 a les 22.30h

Rafa Pons balon

Rafa Pons tanca la gira del seu primer disc en directo ‘Hambre de Balón’

12_porta Venda entrades a La Fada Ignorant o https://www.ticketea.com/conciertos-de/rafa-pons/?location=Andorra%20la%20Vella

RAFA PONS CELEBRA DEU ANYS DE CARRERA AMB ‘HAMBRE DE PELOTA’, EL SEU PRIMER ÀLBUM EN DIRECTE

Rafa Pons compleix 10 anys de carrera; una dècada des que publiqués el seu primer àlbum, Mal te veo, amb què va iniciar una trajectòria que ha consolidat el seu prestigi com a músic, cantant i compositor, sempre en aquest terreny delimitat pel rock i la cançó d’autor. Pons celebra l’efemèride amb Hambre de pelota, el seu primer disc en directe.

Són 10 anys des que llancés les seves primeres cançons, un període llarg de carretera, amb la guitarra penjada del coll i component i cantant amb la mirada lúcida i lúdica que el caracteritza. Pons és un narrador dels avatars del dia a dia, però sempre amb l’entreteniment com a objectiu, perquè per patir ja estan la vida … i el futbol. Per aquest motiu faci broma amb aquest Hambre de pelota.

El català presenta les seves cançons tal com van ser interpretades en directe al Teatro Nuevo Apol·lo de Madrid el passat novembre, en una actuació del cicle de Los Matinales d’El País. Factura així un treball molt especial, com correspon a un aniversari: el seu primer disc en directe.

En aquest seu cinquè àlbum, el primer des de la publicació el 2015 de Disimula, Pons ha comptat amb la participació d’amics de generació com Marwan, Andrés Suárez, Luis Ramiro, El Niño de la hipoteca, Funambulista i El Kanka. La producció l’han signat Sants & Fluren.

El cop de pilota de sortida serà el dia 23 de juny, en el que serà una edició de Sony Music i Prisanoticias Col·leccions. Però abans d’aquesta data, el cantautor del rock vol compartir amb els seus seguidors un primer avançament, aquesta cançó extreta d’aquest disc que, precisament, serà la que doni nom al seu nou treball: Hambre de pelota.