El Sobrino del Diablo & Mr. Rodriguez presenta ‘El Cerdo, el Mono y el Yeti’ divendres 30 de març 2018 a les 23h

Sobrino y Mr. Rodriguez El Sobrino i Mr. Rodriguez

“El Cerdo, el Mono y el Yeti” (La Produktiva records, 2017) és el tercer disc a duo de Mr. Rodríguez & El Sobrino del Diablo. El disc conté catorze cançons que basculen entre el blues, el pop, el reggae i el rock and roll.

Entrada 7€ (10€ amb cd)

 

Dos cantautors que treballen junts de tant en tant des de fa ja prop de catorze anys han tret un nou disc que està ple de les coses que tenen al cap: humor, crítica i molt talent. Divendres, 30 de març, teniu a Mr Rodríguez & El Sobrino del Diablo a La Fada Ignorant

Es titula El cerdo, el mono y el yeti, un nom tan extravagant com les mateixes cançons que presenten aquests dos artistes disposats a posar cap per avall el món de la música. Formen el disc temes com ara Zombies en el Metro, Pájaro loco o Está mal visto ser feliz.

És el tercer disc conjunt de Daniel Rodríguez i Juan Gómez, dos artistes que tenien els seus propis projectes musicals (El Sobrino del Diablo, sol, en trio o en formació de quartet, i El Increíble Kinteto Afonía per una banda i els projectes Depop i El Señor de los mil dedos por el otro) però que un dia van coincidir en el Concurs de Cantautors d’Horta Guinardó, escenari d’una història d’amor musical a primera vista que els va portar a treballar conjuntament de manera esporàdica.

Així, en 14 anys han tret els discos No te aguanto pero te deseo (2000) y El cerdo y el mono dos (2003) ) i, a la fi del 2017, van llançar aquest altre, El cerdo, el mono y el yeti, que ja han fet sonar en escenaris diversos i que ells defineixen com un disc de «zarzuela afterpunk».

Segur que teniu curiositat per escoltar-los en viu i en directe. I segur que el que escolteu us sorprèn agradablement. En el concert sonarà blues, pop, rock i una mica de reggae, tot en un repertori que inclou noves gravacions de temes antics, però també moltes cançons noves com ara la Balada triste de Tom Petty, que ret homenatge al desaparegut músic nord-americà. .. tot i que va ser composta poc abans de la mort de l’artista.

Veniu i gaudiu de la veu, les guitarres, els teclats, el baix i la programació de bateria de Mr Rodríguez i de les guitarres, la veu, el baix i la percussió que aporta al conjunt El Sobrino del Diablo.