Oscar Torres cantautor rumbero divendres 7 de setembre 2018 a les 23h

Oscar Torres solista  Oscar Torres en concert Oscar Torres Oscar Torres amb barret Oscar Torres Persiguiendo un sueño

Oscar Torres cantautor rumbero

Taquilla Inversa

Oscar Torres presenta el seu nou disc. PERSEGUIENDO UN SUEÑO (2016) és el títol triat per al segon disc d’aquest cantautor de Mataró que combina la rumba catalana i flamenca amb altres estils com el rock, el funk, el reggae … Un disc molt més madur en lletres, molt més rítmic i amb el qual fa un gran pas endavant musicalment.
Rumbes a ritme de ventilador, acompanyades de sons totalment rockers i vivències en forma de cançó. Històries quotidianes i inquietuds cantades amb aquest llenguatge comú (senyal d’identitat del cantautor) que caracteritza a l’Oscar Torres.