Ual.la i El Sobrino del Diablo divendres 26 d’octubre 2018 a les 22.30h

Ual.la Ual.la  El Sobrino del Diablo El Sobrino del diablo 1

Ual.la! i El Sobrino del Diablo

10_porta Venda anticipada a La Fada Ignorant a partir de les 19h / AFORAMENT LIMITAT

Ual·la!, format pel binomi artístic d’en Modesto Lai (piano, guitarra i veu) i l’Alba Rubió (veu). Ofereixen un show de petit format en el qual hi conflueixen cançons pròpies d’estil i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre si.

Musicalment són amants de les polifonies vocals, així com d’experimentar en diversos estils: pop, folk, funky, blues, beat-box, reggae… Una proposta recomanable també pel seu directe, on fins i tot s’atreveixen a improvitzar cançons amb el públic.

El Sobrino del Diablo El barceloní  és músic, escriptor, rocker, iconoclasta, monologuista, àcrata, locutor de ràdio, filòleg, trobador, subversiu i unes quantes coses més…