Nelson Poblete dissabte 13 d’abril 2019 a les 23h Entrada Lliure/Taquilla Inversa

Nelson Poblete. Autor, compositor i intèrpret nascut a Xile. Viu a Barcelona, ​​ciutat on ha realitzat la quasi totalitat de la seva carrera artística. Ara viu a Manchester. Ha guanyat diversos premis en festivals; ha tocat durant un temps en sales de París, i ha compartit escenari amb artistes de reconegut prestigi, com David Sire, amb qui ha fet concerts a França i Bèlgica. Ha realitzat, així mateix, diverses gires interpretant les seves pròpies cançons a França, Itàlia, Bèlgica, Alemanya i Anglaterra.

Les cançons de Nelson Poblete expliquen històries amb les influències musicals del la música tradicional xilena, irlandesa i del Bluegrass americà, que tracten diverses temàtiques, algunes de les quals estan en clau d’humor. La seva obra es incribe en la dels cantants-poetes com Serrat, Brassens o Fabrizio D’André, en els textos proposen una visió crítica i particular del món.

Nelson Poblete escriu cançons en castellà i català. Així mateix, el seu repertori compta amb cançons en francès, occità i italià, principalment del repertori tradicional o d’altres autors.