Fran Mariscal presenta ‘Ardiendo’ dissabte 1 de Juny a les 23h

El cantautor gadità establert a Madrid, Fran Mariscal, arriba per segona vegada a La Fada per presentar el seu segon disc ‘Ardiendo’

Les entrades ja es poden adquirir a La Fada Ignorant i https://entradium.com/es/events/fran-mariscal-en-andorra

Després de l’enorme èxit aconseguit pel seu anterior treball ‘Sálvase quien pueda’ ara aquest cantautor torna a la carretera amb aquest nou treball que compta amb col·laboracions de la talla de Kutxi Romero de Marea o Capitán Cobarde.

En aquest disc, que ja està disponible en plataformes digitals, hi ha un element comú, el foc, a través d’ell parla d’una banda ‘de esa chispa que nos hace sentirnos siempre vivos y con ganas de no aterrizar nunca, y por otro lado, y de forma paralela, hablo de esa llama que te quema, te abruma y te hace olvidarte de ti y de mí.’

Mariscal arriba al escenari d’aquesta mítica sala, en un moment musical àlgid en el qual pretén mostrar als seus seguidors aquests nous temes que ja gaudeixen una bona crítica.