El Niño de la Hipoteca dissabte 7 de setiembre 2019 22.30h

El Niño de La Hipoteca uns dels referents de La Fada Ignorant torna desprès de 4 anys on va participar en el 8é Aniversari.

Entrada Anticipada 12 € https://www.tomaticket.es/entradas-el-nino-de-la-hipoteca-en-andorra-acustico-en-andorra-la-vella

Entrada Taquilla 15€

El Niño de la Hipoteca és Guiu Cortés un music català del barri barceloní del Guinardó, va néixer el 1982. Artísta que desprèn alegria en cada tema que compon.

Després d’anys donant tombs per conservatoris, escoles de música, llicenciatures sense acabar i hores tocant al metro de Barcelona, en el grup al qual pertanyia en aquell temps, Las Lechugas, es va adonar de la importància que tenien les lletres, ja que sempre s’havia centrat en la composició musical.

Es va criar escoltant a altres cantautors com Silvio Rodríguez o Jorge Drexler, partir d’aquest moment es va centrar en escriure, al novembre de 2007 va gravar una maqueta als estudis La Catacumba de Barcelona. El Niño de la Hipoteca fins al moment ha tret quatre discos d’estudi, encara que la seva fama la deu en gran mesura a la plataforma Youtube, on puja totes les cançons que produeix. Alguna de les seves cançons més famoses són: Qué te vaya bien, Alquitrán y Carmín, Copypaste o Canela en rama.

Discografia:

2009 – Que te vaya bien
2011 – Mi novia de 2º B
2012 – Gratis Hits
2016 – Operación Guitarra Sessions