Presentació del disc ‘UNMUNTDECOSESBELLES’ de Maurici Bellmunt dissabte 21 de setembre 2109 a les 22h

El disc de cançons de Maurici Bellmunt, ‘Un munt de coses belles’, editat pel segell Semm, es presentarà oficialment el proper 21 de setembre a les 22 hores amb un concert a la Fada Ignorant d’Andorra la Vella. L’actuació serà d’entrada lliure i comptarà amb tots els músics que han participat en l’enregistrament d’aquest treball. 

El disc té tretze temes que sonaran a la Fada amb la presència a l’escenari dels músics Oriol VilellaLluís Cartes, Fano Pallarés, Carles Matute, Rebeca Raya, Jordi Demiguel, Jan Cartes i Oscar Llauradó. Són cançons d’autor amb lletres que no han perdut vigència amb el pas del temps, impregnades de la personalitat única de l’artista.

Maurici Bellmunt és un artista polifacètic, arrelat a Andorra des de fa més de 30 anys, que durant els 90 va coincidir en escenaris locals amb tota una generació de músics del país que han col·laborat per enregistrar les seves cançons. Aquesta iniciativa, liderada per Oriol Vilella i Lluís Cartes, té com objectiu fer un homenatge a un músic que els va influenciar de joves, i també que els seus temes no es perdin.

Després de més de tres dècades treballant en el món gràfic i a mitjans de comunicació, i d’anar desenvolupant una obra amb pintures, llibres, còmics i cançons d’autor, en els darrers anys, Maurici Bellmunt ha rebut el reconeixement amb iniciatives com aquest disc, i també amb el Premi Àgora Cultural del Principat d’Andorra que va recollir l’any 2018.