Quim Salvat dissabte 8 de Febrer 2020 a les 23h

El guanyador del 14è premi Carles Sabater, el cantant i compositor Quim Salvat, torna a La Fada Ignorant a presentar-nos els nous temes !!!

Quim Salvat ha enregistrat enguany dos videoclips. Gràcies, cançó amb què va guanyar el premi Carles Sabater 2016 i que forma part del seu primer àlbum El meu granet de sorra, que va editar amb l’ajut del Ministeri; i 21 Set, cançó escrita i composta per a l’Associació Andorrana per a la Malaltia d’Alzheimer (AAMA), i que ha enregistrat als estudis Abbey Road de Londres.

Finalista de la segona edició del Concurs de música d’autor LAFI d’Andorra, ha participat també en les dos darreres edicions del Sona 9.

El 2019 va fer gira amb ‘Quan la música va més enllà’, per les millors sales de Catalunya, com l’Auditori Nacional d’Andorra, La Mirona, Luz de Gas, Apolo, L’Escorxador, Submarino i Zero, entre d’altres. Quim Salvat ens oferirà un passeig per totes les seves cançons amb alguna versió extra. Compartirà escenari amb un gran músic Armando Erenas , viurem la seva història en primera persona.