George Five dissabte 11 de juliol 2020 a les 22h / Taquilla Inversa

George Five és un músic multinstrumentista i cantautor nascut a Tarragona. Llicenciat en música moderna i jaz, en l’especialitat de baix elecéctrico, pel Conservatori de Liceu de Barcelona. S’ha desenvolupat també com a compositor i productor. Ha treballat com a músic feelance en nombroses formacions. En 2016 va emprendre la seva carrera en solitari traslladant-se a Londre. el 2017 va gravar el seu primer EP de quatre temes en els prestigiosos estudis londinencs de The Church Studios.
A través de les seves cançons i la seva característica veu esquinçada vol expressar el seu presonal punt de vidta sobre la vida. Les seves influències musicals van des del pop folk americà de John Mayer fins a la música de cantautors com Andrés Suárez, Bruno Major o Pablo López, passant pel funk, el R & B, després de la publicació dels singles Portrait, Back on it, Somebody new i cadell, MERAKI és el seu últim projecte en forma de disc conceptual, que va iniciar al novembre de 2019, amb la publicació d’un nou tema donada mes