Fito Mansilla divendres 22 d’octubre 2021 a les 21h

Fito Mansilla arranca amb nova gira ‘El Espadachín’

Entrada 15€ reserva la teva entrada lafignorant@gmail.com

Fito Mansilla arrenca nova gira i amb ella comença a mostrar-vos algunes de les noves cançons. L'ha batejat 'El Espadachín. Canciones de Amor y Guerra" que és el nom de el nou disc que està acabant de rematar. És el disc més ambiciós i que més feina ens està portant. Us avanço que serà un disc doble amb 18 cançons produïdes per Senén García, Borja Montenegro i algunes d'elles, jo mateix. Alhora estem començant a filmar els primers videoclips, també 18, dirigits per bildojfilms. Per directe vaig amb un format diferent amb Loops, Samplers i altres efectes sonors amb els quals he estat experimentant en els últims mesos i que també es veuran reflectits en el proper disc. Per descomptat que hi haurà cabuda per a cançons més acústiques a guitarra i piano i també compartiré escenari en algunes ciutats amb alguns amics. M'encantaria que em acompanyéssiu en aquesta nova aventura sonora. Qui s'apunta?