Hysteriofunk divendres 25 de març a les 22h

El grup andorrà Hysteriofunk divendres 25 de Març a les 22h a La Fada Ignorant d’Andorra la Vella. Entrada 15€ amb 1 consumició

El grup està acabant de celebrar el seu 25 aniversari amb una sèrie de concerts en sales petites, després que l’any passat fessin dos concerts a l’Auditori Nacional d’Andorra, un d’ells amb la JONCA i músics de la ONCA, del qual n’està a punt d’aparèixer un disc, que serà el setè del conjunt.

En aquest concert a la Fada, el grup interpretarà una selecció de les cançons més estimades pels seus seguidors, una mena de recopilació del millor d’aquests 25 anys.

Hysteriofunk es forma el 1996 arrel d’una Jam Session a la mítica sala l’Àngel Blau de la capital andorrana, on per primera vegada Oscar Llauradó, Lluís Cartes, Roger Casamajor i Oriol Vilella tocaven plegats.  El desembre d’aquell mateix any s’incorpora el percussionista Cesc Vilarrubias, que completa la formació que perdura des de fa 26 anys.

Sis discs i una trajectòria plena de directes fan d’aquesta la banda en actiu més antiga del Principat d’Andorra.

Les entrades pel concert estan a la venda a La Fada Ignorant i a l’Espai de Música Moderna al preu de 15€ i l’entrada està limitada a 50 persones assegudes.

https://musik.diariandorra.ad/ca/noticies/noticies/2022/03/23/117/hysteriofunk-torna-a-la-fada/