El Sobrino del Diablo doble sessió: divendres 8 a les 21.30h i dissabte 9 d’abril a les 12.30(vermut)

El Sobrino del Diablo estrena disc a La Fada Ignorant. Entrada 10€ venda d'entrades a La Fada!! 
Un cantautor amb fama de ser un dels més músics més incisius de la ciutat presenta El Último CD.
El Sobrino del Diablo, un músic que s'ha fet famós per unes cançons que barregen estils diversos, però que tenen en comú un to irònic i festiu amb el qual critica sense pietat el món on vivim.
El Sobrino del Diablo torna a La Fada per presentar les cançons que formen part de El Último CD, la portada del qual mostra el dibuix d'un funeral oficiat pel mateix artista, en al·lusió al doble significat que podria tenir el títol.
El treball torna a ser una mostra de la mixtura d'estils i influències (l'artista ha treballat amb gèneres que van des del blues, el bluegrass, el rock i el heavy metall, fins al reggae i el folk, entre d'altres) que el músic posa al servei unes lletres festives i divertides, però també àcrates i sovint anticapitalistes. Els poderosos són al centre de la diana en unes cançons que ell interpreta amb una posada en escena pròpia i molt marcada, i amb una interacció constant amb el públic.
Si voleu ser els primers a saber com sona L'Últim CD, teniu una cita amb El Sobrino del Diablo a La Fada Ignorant.

El Sobrino del Diablo estrena disco en La Fada Ignorant
Un cantautor con fama de ser uno de los más músicos más incisivos de la ciudad presenta El Último CD.
El Sobrino del Diablo, un músico que se ha hecho famoso por unas canciones que mezclan estilos diversos, pero que tienen en común un tono irónico y festivo con el cual critica sin piedad el mundo en el cual vivimos.
El Sobrino del Diablo regresa a La Fada para presentar las canciones que forman parte de El Último CD, la portada del cual muestra el dibujo de un funeral oficiado por el mismo artista, en alusión al doble significado que podría tener el título.
El trabajo vuelve a ser una muestra de la mixtura de estilos e influencias (el artista ha trabajado con géneros que van desde el blues, el bluegrass, el rock y el heavy metal, hasta el reggae y el folk, entre otros) que el músico pone al servicio de unas letras festivas y divertidas, pero también ácratas y a menudo anticapitalistas. Los poderosos están en el centro de la diana en unas canciones que él interpreta con una puesta en escena propia y muy marcada, y con una interacción constante con el público.
Si queréis ser los primeros en saber cómo suena El Último CD, tenéis una cita con El Sobrino del Diablo en La Fada Ignorant.