El Fill del Mestre divendres 15 d’abril 2022 a les 21.30h

Jordi Gasion ‘El Fill del Mestre’ per primer cop a la Fada Ignorant ens presenta nou treball ‘Martina’

Entrada 8€ Venda a La Fada Ignorant

El cantautor d’Alpicat, Jordi Gasion, conegut amb el nom artístic d’El Fill del Mestre, trenca vuit anys de silenci amb la publicació del seu darrer disc, ‘Martina’. Segons explica el mateix músic, es tracta d’un àlbum conceptual que radiografia la ruptura d’una parella des de diferents estats d’ànim. Martina va sortir publicat el passat 12 de març i està disponible en les principals plataformes digitals de música.

El nou treball del cantautor d’Alpicat comença amb Eufòria continguda, una cançó, com explica el músic, on “es mesclen la ràbia de la trencadissa amb l‘estímul inequívoc d’una nova vida, en un crit desesperat per recuperar l’essència d’un mateix”.

Un altre dels temes que inclou el disc és Tornar a casa. Gasion diu que “segurament és la cançó més lluminosa” i presenta una estructura on cada part dona pas a una de diferent amb l’objectiu d’adaptar-se “acuradament” al significat de les paraules que el músic canta. De fet, aquesta és el tema escollit com a single del disc. En total, l’àlbum inclou deu temes. Els cors que hem estimat dona gran protagonisme a la guitarra. Segons el resum del treball, en aquest títol, el protagonista “torna als llocs on havia estat feliç per adonar-se que ja no queda res de tot allò”. Finalment, Adeu, Martina és la que ho tanca tot, on exposa el comiat de l’amor en un cant a l’enyorança i l’esperança.

https://www.enderrock.cat/noticia/21183/fill-mestre-fa-front-foscor-nou-tema-ombres