Alvaro Ruiz dissabte 21 de maig a les 22h

ÁLVARO RUIZ PRESENTA EL SEU ÀLBUM ‘LA LLORERÍA’ Venda entrades a La Fada o https://www.alvaroruizoficial.com/event-details/andorra-la-vella
El cantautor espanyol Álvaro Ruiz, reconegut per ser el guitarrista d'El Kanka, presenta la seva tercera producció discogràfica titulada 'La Llorería'
En aquest àlbum l'artista sevillà barreja sons del flamenc amb músiques llatinoamericanes i pop. Compta amb la col·laboració especial de diferents artistes com El Kanka, Vic Miralles, Javier Ruibal, Lola Vendetta (Raquel Riba Rossy), Dave Zulueta, Ahyvin Bruno i Compota de Manana, entre d'altres.
Onze cançons gravades, barrejades i masteritzades a El Tercero Studios per Carlos Manzanares, amb la col·laboració especial de Tempo Studios, ens conviden a deixar enrere els mals moments ia centrar-nos més en les coses bones i en les coses que podem canviar.
Ya no corren buenos tiempos para el lamento. Como una vez me dijo mi madre: ¡A llorar a la llorería! Sabemos lo importante que es llorar para sacar las cosas de dentro. Pero también reír a carcajadas de la vida, de las cosas buenas y especialmente de las malas», comenta Álvaro Ruiz.