MONTAÑEZ dissabte 23 de juliol 2022 a les 22h

Montañez ens farà un repàs dels darrers 11 anys de cançons . Montañez ens convida a viatjar amb ell en una busqueda constant d’alló més essencial: la bellesa. 

Entrada 5€. Venda a La Fada

Músic i cantautor català, Jordi Montañez forma part de l’actual escena de cançó en llengua catalana i ha editat dues maquetes i quatre treballs discogràfics.

Biografia:

El músic i cantautor Jordí Montañez (BCN 1985), forma part de l’actual escena de la canço d’autor en llengua catalana. Molt vinculat a la Noguera (algunes de les seves cançons estan inspirades caminant per la Serra de Bellmunt-Almenara), ens presentarà en format acústic el seu quart disc d’estudi, “Minsk-Praga-Budapest”, arranjat i produït per Pau Romero i presentat al prestigiós Festival BarnaSants.

Amb aquest treball el músic i autor marca un punt d’inflexió per reinvidicar 10 anys de carrera musical i consolidació com a artista, tot dibuixant un univers propi que ja s’entreveia a “Anoxia”, el seu disc anterior. Per escenificar aquesta evolució el projecte passa a anomenar-se MONTAÑEZ, una especie de muda que deixa al descobert un segell molt personal.

A través de la trilogia: el temps, l’amor i la mort i tres ciutats com a escenari, viatgem per tres prespectives de l’amor: Minsk i la nostalgia, Praga i la complicitat i Budapest i la passió. Montañez ens convida a viatjar amb ell en una busqueda constant d’alló més essencial: la bellesa. Amb unes sonoritats que beuen de Mumford&Sons, The Pines i Passenguer i en que destaca la veu de Montañez que ha guanyat més profunditat i expresivitat que mai.

Completarà el repetori del concert una mostra en acústic de cançons dels anteriors treballs de Jordi Montañez, “Dolça Victòria” (2011), “Cançons d’Ara” (2013) i Anòxia (2015).