Sandra Bautista dissabte 10 de desembre 2022 a les 22h

La cantautora de Barcelona Sandra Bautista torna a Andorra per deleitar-nos amb un concert íntim a guitarra i veu. Entrades per entradium.com RESERVES: +376342833

Amb la seva veu melodiosa i una interpretació brillant com a vehicles, oferirà un viatge des del pop-folk, la música brasilera, els ritmes llatinoamericans i els aires mediterranis. Tot això amb la cançó d’autor com a protagonista, amb lletres profundes i poètiques que faran emocionar el públic. Al concert sentirem un repàs dels temes del seu darrer àlbum «Trapezista», incloent alguna cançó del primer disc «La casa de les mil olors» i cantarà singles com «La nada es para renacer» o «Cartografia», a més d’altres cançons inèdites que en breu veuran la llum.

Un concert proper, en què artista i públic formen part d’una experiència única.