White Pèrill divendres 3 de febrer 2023 a les 22h

White Pèrill: electrònica, nu-jazz i atmosferes post-rock.
Electrònica, groove psicoanalític o Ambient sorollós, normalment instrumental. Buscant el so distintiu. Música de ball introspectiva + projeccions.

Entrada 5€ / Venda a La Fada / Reserves +376342833

White Pèrill és un cúmul de paradoxes. És Red Pèrill ironitzant sobre la maduresa alhora que publica temes que evoquen els seus començaments. Parlem de l’any 2000 i Marc Mateu encara ni tan sols ha començat a tocar el piano i encara menys a cantar o escriure lletres. Juga a fer música amb un programa que es compra a El Corte Inglés anomenat Tecno Maker XXL i durant dotze anys compon multitud d’electrònica instrumental però el drama l’asola: perd dues vegades tot el que ha creat perquè l’obsolescència programada fa que reben primer un disc dur i després la placa base d’una Roland MC 307, una Groovebox amb la qual fa alguns directes només amb MIDI dels quals es conserven alguns enregistraments de pèssima qualitat. Finalment, i després de passar també molts anys fent jazz i rock progressiu amb la banda Albatros, el 2014 treu el primer disc de Red Pèrill on es barregen aquesta faceta progressiva-progressista i la de cantautor lisèrgic, que és cap on acaba anant la seva carrera .