Bruno Sotos dissabte 25 de març 2023 a les 22h

Bruno Sotos torna a La Fada dins el Tour Sincídico. Entrada: 12€ Reserva la teva entrada: +376342833

Sencídico (Blau-Discmedi), àlbum que estrenarà a l’abril tant en digital com en físic. El nom fa referència a un terme inventat per Bruno combinant les paraules «sencillo» i «melódico». L’estiu passat ja ens va sorprendre amb el seu primer senzill, «Perdidos en Formentera», que va iniciar aquesta nova etapa del cantautor amb el productor Toni Morales i les barreges d’Eduardo Ruiz. Bruno Sotos ha estrenat ‘Dieciséis del diez’ Dieciséis del diez es una buen ejemplo de la naturaleza de Bruno Sotos que, alejándose de las modas efímeras, abraza la modernidad a través de unos arreglos que visten de elegancia y calidad sus canciones. Esta atmosfera es la que se percibe escuchando Dieciséis del diez en donde nos describe una historia intima, unos momentos duros de una periodo pasado y un emotivo canto a la amistad. Es suficiente tener un mínimo de sensibilidad para emocionarse con la fuerza de su interpretación y la sinceridad con que nos lo canta. Todo, sin caer en lo dramático, porque la parte musical acompaña su relato de tal manera que lo rodea de una especial dulzura convirtiendo Dieciséis del diez en una hermosa canción pop.

Bruno Sotos ens submergeix en un nostàlgic viatge amb el seu nou senzill Cola de lluvia El cantautor mallorquí presenta el seu nou tema en acústic El cantautor Bruno Sotos ha captivat el seu públic amb un estil honest i emotiu, connectant amb la seva audiència de manera molt genuïna. La seva nova cançó, Cola de lluvia, parla de la nostàlgia que sent quan és lluny de casa, en alguna de les seves gires. Un cant d’amor a la seva terra, interpretat amb exquisida sensibilitat, on destaca la seva veu inconfusible i tremolosa gràcies a una producció senzilla i minimalista que li cedeix tot el protagonisme.