Entre tres dissabte 22 de juliol 2023 a les 22h

Albert Casanova, Enric EZ i Matilda Blue junts per primera vegada en un concert únic on compartiran les seves millors cançons dalt de l’escenari. Una barreja explosiva de creativitat, improvisació i sorpreses que no et pots perdre. 

Taquilla Inversa/Aportació Voluntària/Pay After Show

Matilda Blue és el projecte d’Ernest Armengol, cantant de bandes com Sol Lagarto o Lax’n’Busto. Sense oblidar les arrels rock, reflectides en la seva formació clàssica i en la intensitat del seu directe, a Matilda Blue encaixen a la perfecció la força i el sentiment del soul amb la subtilesa de les melodies pop.

Enric EZ, cantautor multiinstrumentista de Pop Fusió. Guanyador  Santakosund 2021, 2n premi del concurs Lafi de La Fada Ignorant d’Andorra, 3r premi al concurs El Corral 2022 de Ripoll i finalista al concurs Horta d’Autor 2021 i 2023. Presenta Oníria, un espectacle cuidat al detall musical i visualment, per navegar, somiar i deixar-se portar fins a arribar al clímax del ball i la festa des de l’arrel.

Albert Casanova, cantautor i guitarrista nascut a Barcelona.  Durant la seva etapa de formació viatja a Cuba i a l’Argentina i s’enamora de la seva música. En el seu concert barreja temes propis, música mediterrània i temes representatius de la música cubana, la Bossa nova i altres pals llatinoamericans.