JERE dissabte 16 de setembre 2023 a les 22h

Gira ‘Uno contra todxs’ de Jere. Entrada Anticipada:https://ticketandroll.com/evento/jere-en-andorra-la-fada-ignorant/

Presentació en solitari del seu darrer àlbum “Guernica”, i un repàs dels seus temes més escoltats des del 2007. A més, els nous llançaments i algunes sorpreses que anirem desvetllant.

Gira «Uno Contra Todxs» de JERE Presentación en solitario de su último álbum «Guernica», y un repaso de sus temas más escuchados desde 2007.Además los nuevos lanzamientos y algunas sorpresas que iremos desvelando.

JERE, cantautor amb filosofia de banda Pop-Rock visita per segona vegada a (Andorra). Ho farà el proper 16 de setembre a ‘La Fada Ignorant’ per presentar el seu disc ‘Guernica’ dins de la seva gira ‘Uno contra todxs’. La seva música és una barreja perfecta entre les seves arrels, avis de Màlaga, Granada i Extremadura fusionat amb allò viscut personalment al seu lloc de naixement, Barcelona. Amb aquesta fusió aconsegueix aglutinar diferents gèneres com rock, pop i pop-flamenc aconseguint després de molts anys de cerca el so que correspon amb la seva manera d’entendre la música.

Les seves lletres personals expliquen la veritat sobre què passa al seu voltant que acompanya amb una veu molt especial per atraure l’atenció del públic. El món en general i la música en particular viuen moments difícils, però no per això es deixarà d’intentar que el POP-ROCK tregui el cap en un món on sembla que només hi tingui cabuda un estil musical.

JERE va començar la seva carrera de la mà de Warner Music el 2007, i actualment presenta el seu 4t disc d’estudi que a més ve acompanyat de diferents col·laboracions i una evolució enorme en la forma d’interpretar i escriure les seves cançons.