Sandra Bautista i Raquel Lúa ‘Gira Trenzada’ divendres 20 d’octubre 2023 a les 22h

Sandra Bautista i Raquel Lúa s’embarquen en una gira compartida per tot Espanya i Andorra durant aquesta tardor-hivern i la primera parada és La Fada Ignorant. Entrada Anticipada per entradium.com https://entradium.com/es/events/raquel-lua-y-sandra-bautista-andorra-gira-trenzada

Les cantautores han anat formant un segell singular al llarg dels anys de manera molt propera. Col·laborant juntes des del 2018, han forjat una estreta amistat alhora que s’acompanyaven a les seves carreres. Ara uneixen calendaris en un moment de maduresa artística molt prometedora per a totes dues. Una oportunitat única per gaudir de dos projectes de música d’autora de qualitat en un mateix xou.

Les joves barcelonines han trenat les veus, guitarres, lletres i harmonies en un concert cuidat i de proximitat amb el públic. Totes dues són amants de la paraula i creadores de cançons amb influències diverses: pop, folk, fado, flamenc, música mediterrània, llatinoamericana… Un còctel fet amb bon gust per assaborir-ho a poc a poc.

Apropa’t a escoltar interpretacions sensibles amb lletres poètiques que t’emocionessin i gaudeix d’un directe que fins i tot podria arrencar-te alguna riallada.