Rafa Pons divendres 27 d’octubre 2023 a les 22h

Rafa Pons torna a ANDORRA a la seva estimada La Fada Ignorant i ho fa per presentar el seu nou disc ‘JOVEN’ i repassar cançons de tota la seva discografia. Entrades per entradium.com https://entradium.com/es/events/rafa-pons-en-andorra-la-fada-ignorant-andorra-la-vella

JOVEN és el seu vuitè treball discogràfic i hi torna a incidir en aquesta manera particular i mordaç de narrar la quotidianitat que ha forjat la seva trajectòria musical. Hi ha a tot el disc una reflexió crítica sobre el culte a la joventut i la por de quedar-se fora de les tendències actuals que es percep a la societat. Ja no és la por a envellir, és el pànic a quedar exclòs de la moda contra el que es revela el cantautor Barcelonès que acaba de fer 45 anys i 17 anys de trajectòria professional. En definitiva, un Rafa més madur i més salvatge que mai. Hi ha una entrada ESPECIAL AMIC VÍCTIMA amb què en comprar quatre la cinquena et surt gratis.