Señora Casilda divendres 1 de desembre 2023 a les 22h

La solista Núria Figuera acompanyada per juli Barrero, ofereix versions de pop-soul. Taquilla Inversa

Señora Casilda s’estrena a la Fada

Núria Figuera per tercer cop a la Fada Ignorant, acompanyada per Juli Barrero, que ha estat el seu professor de cant i mentor els tres darrers anys, i amb el nom de Señora Casilda com a marca.

Parla del concert amb el pudor dels debutants. Oferirà un repertori de versions poc convencional revisitant aquelles cantants i compositores que la inspiren prou per animar-la a fer el salt. Per l’escenari de la Fada desfilaran Lianne La Havas, Arlissa, Nalatia Lacunza, Jorja Smith, cantautores joves de carreres prometedores i amb un registre d’R&B o soul. També hi haurà alguna concessió més popular amb Rigoberta Bandini o Dua Lipa. ‘I alguna sorpresa’

El nom comercial té una clara intencionalitat “la señora Casilda era la meva àvia. Pretenc reivindicar una barreja del més nou amb una ment oberta però amb certa nostàlgia del passat”, apunta la cantant de 30 anys que amb la música pretén bàsicament “passar-ho bé”.

Barrero serà el seu acompanyant de luxe alternant les guitarres elèctriques i acústiques amb el baix o el piano. També han preparat el repertori conjuntament. “Hem anat descobrit cançons i assajant han sortit coses xules”, explica.

Aquesta experiència marcarà el recorregut d’aquesta intèrpret que després de cantar durant tota la vida i participar en múltiples concursos va decidir formar-se i que no descartar llançar-se a composar el seus propis temes.