Proyecto Ruido divendres 29 de desembre 2023 a les 21h

Proyecto Ruido, un grup de rock que ha evolucionat des del rock clàssic cap a un so propi a partir de les influències i gustos de seus membres: David Vallejo (veu principal), Toni Grandvallet i Carlos Lasheras (guitarres), (bateria), i Ruben Fernández (baix i veus) El divendres 29 de desembre 2023 tocaran per segona vegada a La Fada Ignorant, que esperen omplir de gent amb ganes de gaudir amb la seva música. –Què es Proyecto Ruido?–Una banda de rock que neix a partir de la disgregació d’un altre grup, Ragnarock. Ells feien versions d’un tipus de rock més clàssic, i a partir de la creació de Proyecto Ruido ens orientem cap a un rock progressiu, i stoner rock . És un estil que existeix des de fa anys, però que últimament s’està fent més popular, i sona més.