Luna Orleans i Liam Zerep el dissabte 27 d’abril 2024 a les 22h

Luna Orleans i Liam Zerep actuen per primer cop a La Fada dissabte 27 d’abril a les 22h. Taquilla Inversa

Liam Zerep d’Andorra, guanyador de l’Escaldes Sound 2021

Luna Orleans de Vila-real explica en la seva pàgina web que el seu projecte «va néixer des de la necessitat de contar històries, i plasmar en forma de música totes les mevs idees». «En la meva música es poden veure clares influències del jazz, música llatina i pop, i la barrejaa d’aquests estils fa que el projecte es convertí en una cosa única i màgica. D’aquesta mateixa manera, l’espectador es veu submergit en una barreja de cultures i músiques variades», apunta.

La cantautora va triar aquest nom artístic perquè Luna és el cognom del seu avi i Nova Orleans és el bressol del jazz, el gènere musical que més el motiva i pel qual confia a guanyar-se un nom al món de l’art. Al marge d’intèrpret, la vila-realenca també ha compost diverses cançons, cosa que dóna bona mostra de la polivalència i el talent d’una jove que està cridada a superar tots els obstacles que se li posin al davant fins arribar a la meta que pretén . Des d’aquí li desitgem tota la sort i  i deixi el pavelló tan alt com en la seva primera aparició, en què va deixar tant els coaches com el públic bocabadats gràcies a una actuació en què no va faltar la seva inseparable guitarra. I és que la vila-realenca és una artista amb totes les lletres i sembla que va trobar a ‘La Voz’ la millor plataforma per demostrar-ho.