Martha Roquett divendres 24 de maig 2024 a les 22h

Martha Roquett d’Andorra actua el divendres 24 de maig a les 22h

Taquilla Inversa. Reserves: +376342833

Unplugged de la cantant i compositora Martha Roquett amb el percussionista Esteban Losada

Covers i temes propis.

Martha Roquett és una cantautora i compositora Andorrana.Des de molt joveneta, ha demostrat els seus inquietudsmusicals, sempre ha estat unida a la música, component i escrivint cançons. La seva música podria classificar-se com a pop, però gràciesa la varietat i amplitud els seus gustos musicals, permet barrejar pop amb R&B, techno, llatí, dance i fins i tot en algun tema jungle i rock. Les cançons parlen d’amor, desamor, il·lusions, somnis. Es va donar a conèixer per primer cop el 2004, a l’Eurocasting d’Andorra, on va quedar semifinalista per anar a Eurovisió, Però no va ser fins al 2009 que va decidir perseguir el somni de la música. Va formar el grup musical «Syldavia», juntament amb Jordi Diaz (Four Flags) i Jacob Diaz (The Axle) amb el que van participar en el concurs de la multinacional «Nous talents d’Orange» quedant en segon lloc amb la cançó «Moments de Consuelo».