ALBERTO & GARCIA divendres 14 de juny 2024 a les 19h

Alberto & Garcia, grup asturià per primer cop a La Fada Ignorant el divendres 14 de juny a les 19h Entrada gratuïta. Reserves: +376342833

Alberto & García és una banda d’ampli recorregut, amb arrel en el folklore llatinoamericà, el pop-rock clàssic, l’electrònica i els textos en castellà.El cantant Alberto García i el seu cosí Dámaso García funden el projecte amb la seva proposta inicialment acústica, la qual va donar el nom a la banda, després de l’entrada de la resta de components, el projecte es va consolidar el 2013 quan s’alcen amb el primer premi del concurs d’RNE de nous valors La Removida i el 2018 el del festival MadCool.Porten sota el braç el seu últim àlbum, anomenat “La Herida” (Bumerang Discos 2023), que va veure la llum el mes de març passat, sota la producció musical de Toni Brunet.La majoria dels seus discos han estat seleccionats per la premsa especialitzada entre els millors de l’any.A la fi del 2023, després de realitzar la primera part de la gira “La Herida”, planegen el salt a l’altre costat de l’Atlàntic, a Mèxic i Xile. Al març de 2024, reprenen la gira a Espanya que els portarà per sales, festivals i diferents escenaris, entre ells el del Jambo, fins al mes d’octubre.