18.6.2016 – Glaucs en concert a les 23h.

GLAUCS (duo)

GLAUCS en concert a La Fada Ignorant
Anticipada 8€ Porta 10€

Jofre Bardagí i Alexandre Rexach del grup Glaucs, ens presenten la seva gira acústica de petit format. Uns concerts íntims i propers, on ens interpretaràn les cançons de sempre, així com també les cançons del seu últim disc “Hem conegut la nit”, sense oblidar però, les seves respectives carreres en solitari.

Més de 10 anys després del seu concert de comiat, i 14 després del seu darrer disc d’estudi, Glaucs tornen amb el seu millor disc.

“Hem conegut la nit” és un disc madur. Els Glaucs de sempre, han fet un pas més enllà, han evolucionat, han viscut i s’han fet grans, i això s’escolta a les 14 noves cançons, unes cançons ben treballades, plenes de detalls musicals, melodies perfectes, i lletres que conmouen i expliquen veritats. “Hem conegut la nit” és un disc impecable, produït pel mateix grup i enregistrat als estudis La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana. Compta amb tres col•laboracions de luxe i grans amics del grup, com son, Beth Rodergas (a la cançó “Capes contra el vent”), Santi Balmes de Love of Lesbian (a la cançó “El senyor Amor i el meu patetisme”), i Blaumut (a la cançó “Va ser ahir”).

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur a l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català.

Ara Glaucs tornen per quedar-se, i tenen molt a dir.

Glaucs van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català de finals dels noranta amb cançons populars com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer” o “Històries curtes”. Després d’un llarg parèntesi la banda reapareix i ho fa amb una gira acústica de petit format. Nostàlgica però també amb energia renovada.

Jofre Bardagí (veu i guitarra) i Alexandre Rexach (guitarra melòdica) oferiran un concert íntim i proper, on ens interpretaran les cançons de sempre, així com també les cançons del seu últim disc “Hem conegut la nit”. Ells diuen que han fet «un pas més enllà, han evolucionat, han viscut i s’han fet grans». Glaucs tornen per quedar-se. La personalíssima veu de Bardagí i unes melodies gairebé perfectes els avalen. Vine a retrobar-los o a descobrir-los.