25.6.2016 – TRIPULANTE en concert a les 23h

tripulante banda tripulante 2 tripulante tripulante 1 tripulante concert Tripulante_cafe-la-palma-15_0126 tripulante_logo_2015_negre

Concert acústic (guitarra + looper + sinte) presentant el repertori del nou disc en un format més íntim, proper i experimental.

Entrada 5€ Venda entrades a La Fada Ignorant Aforament Limitat

Tripulante va debutar el 2013 quan el músic i productor musical barceloní Vicen Martínez, (creador d’GuitarRec – Estudi de Gravació Online i guitarrista de bandes com Sidonie, Pablo López, Nena Daconte i La Rabia del Milenio), comença a compondre per a un nou projecte i grava, edita i produeix, de forma independent, el seu primer EP: ‘El Brillo de la Ciudad’. Un treball que va aconseguir collir molt bones crítiques en els mitjans especialitzats.

Al juny de 2015 Tripulante publica el seu primer llarga durada. Un disc que es nodreix de les guitarres afilades i del so rock més independent, combinat amb melodies pop tenyides amb un aire acústic. En total inclou 11 temes compostos i produïts pel propi Vicen.

Però el guitarrista i cantant ha sabut envoltar- se bé.Tripulante, així ha batejat l’àlbum, compta amb la col·laboració de Kim Fanlo (Nena Daconte, Pablo López, Georgina) al baix i coproducció de dues cançons; el seu germà Félix Fanlo (Pablo López, Cómplices) a la bateria; Tomi Pérez (Maldita Nerea, Efecto Pasillo) com a enginyer de mescles, així com la participació de Mikel Irazoki (Miguel Bosé, Ana Torroja, Mikel Erentxun) en la coproducció i sota d’una de les peces, i de Manel Guerrero, guitarrista habitual en la formació en directe.

El disc, editat sota un nou segell independent, Keepalive Records, en la seva estrena es col·loca número 1 de vendes a iTunes en la categoria d’Alternativa i Rock llatí durant dos dies consecutius. El videoclip del primer single ‘Un Lugar Perdido’, dirigit de forma magistral per César Curta, és un exemple dels passos ferms sobre els quals avança aquest projecte.

Un tripulante con un rumbo solidario