Damià Olivella en concert el dissabte 10 de setembre a les 23h

damià olivella live damià olivella en banda Damià Olivella

Damia Olivella en concert a La Fada Ignorant

Entrada 8€

Damià Olivella ens presenta algunes de les cançons que formaràn part del nou treball que està gestant.
Un retorn a les seves arrels més negres del Blues, Soul, Funk i Jazz que més l’han influenciat.
Després d’un descans lluny dels escenaris per renovar-se i seguir creixent, torna amb noves cançons que et sorprendràn.

Bones dosis d’improvisació, una guitarra poderosa i una veu amb ànima negre són el que podrem gaudir en aquest concert acústic.

També interpretarà les cançons més representatives d’anteriors treballs i algunes versions dels músics que més l’han influenciat.

«Podríem anomenar-lo el Damien Rice català. I no només perquè el de Manresa comparteixi nom amb l’irlandès, sinó també pel seu timbre de veu dúctil i maleable à la Jeff Buckley, per la seva capacitat d’inspirar tendresa però també de trencar-se amb força quan convé, perquè les seves cançons beuen del folk i del soul a parts iguals, i perquè són delicades i intenses a la vegada. Després de mitja vida consagrada a la música, Damià Olivella condensa tot el seu art en meravelles de tres, quatre o cinc minuts incloses a discos com Ara (2010), Un nou sentit (2012) i Origen (2014), una de les carreres més sòlides del folk pop català. Però és en directe quan la seva música resulta més poderosa i quan la seva veu fa posar la pell de gallina. No us el perdeu!

«http://www.damiaolivella.com/