Glaucs Duo dissabte 12 de novembre a les 23h

glaucs-duo

GLAUCS DUO en concert a La Fada Ignorant

10_porta

Jofre Bardagí i Alexandre Rexach del grup Glaucs, ens presenten la seva gira acústica de petit format. Uns concerts íntims i propers, on ens interpretaran les cançons de sempre, així com també les cançons del seu últim disc “Hem conegut la nit”, sense oblidar però, les seves respectives carreres en solitari.

Glaucs, acaben de celebrar els seus 20 anys de carrera, amb un seguit de concerts, i un single solidari, anomenat “Aquest Món”. Aquest any 2016, el grup no para, i començarà a treballar en noves cançons i nous projectes, que veuran la llum aviat, mentre segueixen fent el que més els agrada, que és tocar en directe.

L’últim disc del grup, “Hem conegut la nit”, és un disc madur. Els Glaucs de sempre, han fet un pas més enllà, han evolucionat, han viscut i s’han fet grans, i això s’escolta a les 14 cançons, unes cançons ben treballades, plenes de detalls musicals, melodies perfectes, i lletres que commouen i expliquen veritats.

“Hem conegut la nit” és un disc impecable, produït pel mateix grup i enregistrat als estudis La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana. Compta amb tres col·laboracions de luxe i grans amics del grup, com son, Beth Rodergas (a la cançó “Capes contra el vent”), Santi Balmes de Love of Lesbian (a la cançó “El senyor Amor i el meu patetisme”), i Blaumut (a la cançó “Va ser ahir”).

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur a l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català.

Ara Glaucs tornen per quedar-se, i tenen molt a dir.