Manel Guerrero presenta «Comets» dissabte 4 de març a les 23h

 

Manel Guerrero Comets 1 musica-directa-acustico-manel-guerrero-1484662188559

Manel Guerrero presenta «Comets» a La Fada Ignorant

5_porta

Manel Guerrero

BIOGRAFIA

Manel Guerrero va néixer a Barcelona, el primer record que té de petit és com se li posava la pell de gallina a l’escoltar «(Just like) Starting Over» de John Lennon en un aparell que combinava vinil i cinta tot en un. No és però fins als 14 anys que agafa una guitarra, començant un viatge que el porta als primers assajos, les primeres classes i en adonar-se que fer música serà una cosa que l’acompanyarà per sempre. Forma una banda, Malaventura, amb qui acabarà gravant dos treballs després d’un llarg període d’aprenentatge i creixement com a guitarrista i compositor. També s’introdueix en el món de la producció musical, gravant maquetes a grups fins a música per a musicals de teatre.

En 2013 decideix que vol provar-se com a cantautor, però encara no es veu prou madur en la faceta de cantant i frontman, així que inicia un projecte que el porta als orígens: a John Lennon. Durant un any i mig regraba sol a casa el disc «John Lennon / Plastic Ono Band», gravant tots els instruments i posant-se per primera vegada davant d’un micròfon com a solista. Finalment, al juny de 2015 decideix entrar a l’estudi per gravar el seu primer treball en solitari sota el seu nom i participa en el 2n Concurs de Cantautors de La Xankla del Masnou, on surt guanyador després de fer les seves tres primeres aparicions en directe!

Al setembre publica «First», un EP de quatre cançons amb el que posa la primera pedra d’un viatge personal com a cantautor, o més aviat com «singer-songwriter», ja que la majoria del seu treball és en anglès i neix sota la influència d’Elliott Smith, Dylan i com no, John Lennon. Presenta el seu treball a Barcelona, Madrid, Andorra, Mataró entre d’altres amb una gran resposta del públic, per l’autenticitat i emotivitat de les seves cançons i actuacions

Ara Manel es troba presentant «Comets»: un ambiciós nou EP de cinc cançons que representa un nou pas endavant en la seva carrera. Un treball amb un concepte més ampli, a punt per portar-lo a escenaris més grans.