Mr. Sóriver presenta «Caza de Brujas» divendres 13 d’octubre a les 23.30h

Mr. Sóriver Mr. Sóriver Caza de Brujas Mr. sóriver 1

Mr. Sóriver presenta Caza de Brujas en la Fada Ignorant

Taquilla Inversa / Pay After Show https://mrsoriver.com

Mr. Sóriver (Alfonso Domínguez Rivero) nascut a  Sevilla, cantautor de country-rock, en el seu últim disc titulat ‘Caza de Brujas’, posa en el punt de mira a tots els corruptes amb la intenció de veure’ls cremar en una foguera literària.

En una època en la quel publicar un disc en format físic és gairebé un suïcidi, l’autor confessa haver-ho tirat endavant suant llàgrimes i plorant sang, amb moltíssim esforç, sense multinacionals, ni segells independents, ni mecenes, amb la intenció de conservar en tot moment el cent per cent de llibertat i de puresa que respira aquest projecte.

En aquest disc es trobaran cançons de pell i ossos, rebles de sol i ombra que traspuen rock, country, blues, folk … fins a una ranxera. El seu punt fort és la literatura que aporta a les composicions. Les seves històries són autèntiques i porten sempre per estendard el lema d’Harlan Howard ‘Tres acords i la veritat’.

Mr. Sóriver sembla tret d’una pel·lícula en el llunyà oest, sap a clàssic, sobreviu a mil vides encara que no esquivi totes les bales. Apunta amb cada lletra, prem el gallet amb cada paraula i mata en cada vers. Mr. Sóriver en cada duel se la juga, estima les distàncies curtes i no entén la música sense despullar sobre de qualsevol escenari amb una única idea al cap: Les cançons manen.

Després de setze anys pujat a les taules dels escenaris, Mr. Sóriver mai ha deixat d’escriure cançons, declarant-addicte a aquest noble i artesanal ofici. Fruit d’això, són tres L.P. (Como quien busca sentimiento – 2010, A ras de suelo – 2011 y Caza de Brujas – 2016), enrere van quedar innombrables maquetes, concerts i ciutats on tornarà amb més força que mai.