Álex de la Nuez divendres 7 de juliol a les 23.30h

ALEX-Y-CRISTINA Alex de la nuez 2 alex de la nuez Alex de la nuez 1

Álex de la Nuez en acústic a La Fada Ignorant

5_porta

Alex de la Nuez torna a pujar a l’escenari després de diversos anys.

Álex de la Nuez és un músic i compositor espanyol, el 1980 va ser membre de la banda Zombies, amb els que va gravar la famosa cançó «Groenlandia». El 1981 va passar a ser membre de Tequila, però se li coneix sobretot per ser la parella artística de Christina Rosenvinge, amb la que va formar el duo Álex & Christina a final dels anys 1980.

Després d’una llarga carrera com a autor, instrumentalista, cantant, productor, etc .. vol tornar a gaudir de les actuacions. El cantant i guitarrista mai s’ha prodigat molt ni en discos ni actuacions pel fet de no voler adaptar-massa al mercat ni buscar exposar perquè sí.

amb un grapat de cançons de les que mai para de compondre, es presenta en format acústic, les cançons tens un aire blues o so vell, pausades i amb pes a l’estil d’un primer Tom Waits o més que recent Eric Clapton.